Προστασία δεδομένων και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για επιχειρήσεις

Προστατέψτε ό,τι έχει μεγαλύτερη σημασία.

Τα δεδομένα σας είναι ανεκτίμητα για την επιχείρησή σας — μεταχειριστείτε τα με τον σεβασμό που τους αξίζει

Οι πληροφορίες τροφοδοτούν την επιχείρησή σας και οι φυσικές καταστροφές, οι κακόβουλες επιθέσεις ή τα σφάλματα χρήστη μπορούν να επηρεάσουν (ή ακόμα και να σταματήσουν) τις καθημερινές λειτουργίες. Τα δεδομένα με επαγγελματική διαχείριση είναι το κλειδί για την ανάπτυξη της επιχείρησης — και ο σημαντικός χρόνος διακοπής λειτουργίας μπορεί να το επηρεάσει σοβαρά.
Μην αφήνετε την επιχείρησή σας σε κίνδυνο — προστατέψτε τα δεδομένα σας τώρα!

Οι χάκερ έχουν κηρύξει πόλεμο σε επιχειρήσεις παντού και το ransomware είναι το προτιμώμενο όπλο τους. Κλειδώνοντας τους χρήστες από τους υπολογιστές τους με ransomware, οι χάκερ έχουν εκβιάσει δισεκατομμύρια δολάρια από επιχειρήσεις κάθε μεγέθους. Το 67% των στόχων ransomware είναι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις με κατώτερη ασφάλεια πληροφορικής. Μην αφήσετε την επιχείρησή σας να είναι η επόμενη.

Προστασία Δεδομένων

Αξιοποιώντας την αξιοπιστία και τις στενές συνεργασίες με ηγέτες του κλάδου, φέρνουμε τα καλύτερα εργαλεία προστασίας δεδομένων και αντιγράφων ασφαλείας στις επιχειρήσεις

ΜΕΛΕΤΗ

Κάθε σχέδιο προστασίας δεδομένων ξεκινά με τις ανάγκες σας. Τι συμβαίνει εάν τα δεδομένα δεν είναι διαθέσιμα; Ποια τμήματα της επιχείρησής σας διατρέχουν τον υψηλότερο κίνδυνο; Θέτουμε τις σωστές ερωτήσεις για να δημιουργήσουμε το σχέδιο προστασίας δεδομένων και ανάκτησης.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Ανάλογα με τις ανάγκες σας, θα παραγγείλουμε τον σωστό συνδυασμό υλικού και λογισμικού, θα εγκαταστήσουμε τα πάντα, θα ρυθμίσουμε τις εργασίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και θα εκτελέσουμε δοκιμές για να διασφαλίσουμε ότι έχουμε ό,τι χρειαζόμαστε για την προστασία των δεδομένων σας.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Διαχειριζόμαστε τα αντίγραφα ασφαλείας και θα επιλύουμε τυχόν προβλήματα. Ένα περιβάλλον προστασίας δεδομένων και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας με επαγγελματική διαχείριση σημαίνει ότι δοκιμάζουμε τακτικά τα αντίγραφα ασφαλείας σας, βεβαιωνόμαστε ότι έχετε αυτό που χρειάζεστε και εξετάζουμε προληπτικά την ανάπτυξη των δεδομένων σας. Και αν έχετε πρόβλημα, είμαστε σε ετοιμότητα. Καλέστε μας και θα λύσουμε τα προβλήματα.

Η ITspecs είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης για επιχειρήσεις που χρειάζονται

άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις για το
Computer, Server, Network, Cloud, VoIP
τους